10 Sylvan Way

Parsippany, NJ

A major transformation with a minimal impact to the existing structure, the design enlivens the office park setting with a unique property worthy of a new headquarters.

Rotwein+Blake proposed to strip the 30 year old exterior cladding and sculpt a dramatic three story entry volume punctuated with grand woods blades that diffuse light and create dramatic shadows across the plaza.  With minimal structural effort, the dated and radius corners were eliminated and replaced with a refreshing new composition of natural materials.  A light weight rain screen stone panel system and composite wood exterior cladding further enhanced the new geometry of the building.


The interior lobby and common spaces designed in collaboration with Jenkins & Grey seamlessly marrying the elements of the exterior to create a cohesive and dramatic new look befitting a new Class A building.

 

Download the R+B Mobile App for a 360° Virtual Tour

  

LEED® CS GOLD Certification
Developed by:   MYA-Normandy Partners

125,000 square feet